Hirdetés

Nyereményjáték 2008. december - A 800.000 forintos csoda

|

Győződj meg róla a saját szemeddel, hogy mi tényleg minden jóval megtöltöttük a nagy karácsonyi GameStar csomagot

Hirdetés

Örülünk, hogy teljes mértékben sikerült felborzolnunk  a kedélyeket decemberi nyereményjátékunkkal, amiben egy szerény, mindössze 800.000 forint összértékű csúcs PC-t ajánlottunk fel kisorsolásra a helyes SMS beküldők között, akik  január 14-ig tehetik le voksaikat a három lehetséges válasz körében. Jó látni a fokozott hangulatot és az állandó parázsvitát a kommentekben, amire most szeretnénk rátenni még egy lapáttal. Ezért Matteo, Flatline asszisztálásával nekiült, egy jó nagy asztalra kipakolta az összes hardvert valamint perifériát (amit még nem tett el magának, hihi), és részletesen végigzongorázott mindegyiken, elmondva róluk a legfontosabbakat és tudatosítva bennünk, hogy valóban 800.000 forintnyi érték hever a lábaink előtt. Igaz, csak januárig, amikor közületek egy szerencsés fölmarkolhatja a cuccost és meg sem állhat vele hazáig. Ez tényleg nem kamu! Győződj meg róla a saját szemeddel.

 

A nyolcsz'zezer forintos PC! :)

gstv-nyeremenyjatek.jpg

 

Ha pedig a videóban látottak után szaporább pulzust, émelygést és verejtékezést tapasztaltál magadon, valamit olthatatlan haragra gerjedtél régi, leharcolt konfigod iránt, akkor január 14-ig dobj egy SMS-t a helyes megfejtéssel, amit decemberi nyereményjátékunkból olvashatsz ki. Sok szerencsét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)