Hirdetés

Nyereményjáték - 2009 január

|

Ebben a hónapban kisorsolunk egy CSX 64 GB-os SSD-meghajtót és egy CSX Diablo DDR3-2000 MHz 2 GB Kit memóriapárost, melyekhez a F.E.A.R.2 PC-s verzióját adjuk ajándékba!

Hirdetés

E havi nyereményeinkkel két fontos ponton is felgyorsíthatod számítógépedet. A 64 GB-os CSX SSD-meghajtó ideális választás rendszerlemeznek, a 150 MB/s olvasási és 100 MB/s írási sebessége révén eddig nem látott gyorsasággal töltődnek majd be programjaid, játékaid. Az egység az összes SATA csatlakozással felvértezett alaplappal kompatibilis, mozgó alkatrészek híján teljes csendben dolgozik.

ssdq-sata2-mlc-64-gross.jpg

CSX 64 GB SSD

Jellemzők:

- 2,5"-es méret

- 64 GB tárhely

- SATA I és II kompatibilis csatolófelület

- MLC technológia

- 150 MB/s olvasási és 100 MB/s írási sebesség

 

A Diablo DDR3-as memóriákkal pedig még a legvadabb processzort is megszelidítheted, a 2000 MHz-es maximális órajellel elképesztő adatátviteli értékeket érhetsz el. A készlethez a gyártó háromféle tuningbeállítást javasol, melyek különböző alaplapokhoz vannak kötve. Bármelyiket is választod, a Diablo moduljaival látványos teljesítmény növekedést érhetsz el!

diablo3-2000-2gb-kit-gross.jpg

CSX Diablo DDR3-2000 MHz 2 GB Kit

Jellemzők:

- 2×1024 MB-os DDR3-as memóriapár

- 2000 MHz-es órajel 1,9 V-os feszültség mellett

- Háromféle tuningbeállítás

- Micron D9GTR lapkák

- Extra méretű hűtőbordák

 

Grátiszként pedig minden CSX nyeremény mellé alapból dukál egy eredeti PC-s F.E.A.R. 2: Project Origin játék a CD Projekt jóvoltából.

fear2_box_small_1.jpg
 

 

 

KÉRDÉS: Milyen tárhelyekkel kerülnek forgalomba a CSX SSD-meghajtói?

GS JA: 1, 2, és 4 GB

GS JB: 32, 64 és 128 GB

GS JC: 14, 19, és 23 GB

 

Küldd el a megoldást (GS JA, GS JB vagy GS JC) a 06-90-642-311-es telefonszámra és tiéd lehet ez az értékes nyereménycsomag! Minél többször küldöd el a jó megoldást, annál nagyobb az eséllyel nyersz!

 Az SMS-játék időtartama január 22-től február 18-ig tart.
(Az SMS díja 250 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!) 

-------

SMS-rendszer szolgáltató: D.C. Lax kommunikáció - A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)