Hirdetés

Nyolc játékkal bővül hamarosan az Xbox Game Pass, köztük az év egyik legfélelmetesebb horrorjával

|

Felfedte a Microsoft a Game Pass júniusi újdonságainak első hullámát.

Hirdetés

Szokás szerint előbb derült fény a távozó játékok listájára, minthogy megtudtuk volna, milyen alkotások kerülnek be a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába. De ez nem is baj, hiszen könnyebb feldolgozni a rossz hírt, ha utána jó hírt kapunk. A júniusi újdonságok első adagjában nem találunk sem saját, sem külsős fejlesztésű exkluzívokat, de ez nem jelenti azt, hogy a redmondiak ne igyekeztek volna izgalmas, különböző műfajokat lefedő menüt összeállítani.

A májusi Game Pass játékok közül az utolsó két darab is befutott ma, már elérhető a Chicory: A Colorful Tale és a Farworld Pioneers is. Mindkettőt játszhatjuk PC-n, Xbox One és Xbox Series konzolokon, sőt a Chicoryt akár a felhőből is streamelhetjük, Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés birtokában. Aki ilyen csomaggal rendelkezik, egyúttal behúzhatja a Sea of Thieves: Obsidian Eye of Reach Packet is.

Hirdetés

Ami június első felének kínálatát illeti, a legtöbben valószínűleg az Amnesia: The Bunker miatt izgatottak, de érdemes lesz egy pillantást vetni a többi játékra is, elvégre nem maradnak a világ végéig a katalógusban.

Xbox Game Pass újdonságok

Június 1.

  • Car Mechanic Simulator 2021 - PC, konzol, felhő
  • Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer - PC, konzol, felhő
  • The Big Con - PC, konzol, felhő

Június 6.

  • Amnesia: The Bunker - PC, konzol, felhő
  • Hypnospace Outlaw - PC, konzol, felhő

Június 8.

  • Rune Factory 4 Special - PC, konzol, felhő
  • Stacking - konzol, felhő

Június 13.

  • Dordogne - PC, konzol, felhő

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)