Hirdetés

Nyolcadik születésnapját ünnepli a World of Warcraft!

|

November 23-án, pénteken ünnepli nyolcadik évfordulóját a World of Warcraft, melyről a Blizzard a játékon belül is megemlékezik.

Hirdetés

Pénteken lesz nyolc teljes éve már annak, hogy elrajtolt a Blizzard MMORPG címe és befészkelte magát a toplisták élére, valamint elérte a világ legsikeresebb MMO játékának címét, amely trónról azóta se tudta ledönteni egyetlen kihívó sem.

~10 milliós felhasználóbázisa magáért beszél és folyamatosan frissítik, bővítik, valamint olyan kiegészítések érkeztek hozzá, mint a Wrath of the Lich King, a Cataclysm vagy éppen a Mists of Pandaria. A Blizzard magától értetődően a játékon belül is megszeretné ünnepelni eme nemes dátumot, ezért aki november 18 és december elseje között bejelentkezik, az kap egy "WoW's 8th Anniversary" achit, valamint egy "Celebration Package" névre hallgató csomagot. Ebben tűzijátékot találunk, amelyet ha használunk, a karakterünk buffot kap, ami 8% bónusz xp-t és reput biztosít számunkra a megölt szörnyek után - természetesen csak az ünnep ideje alatt. Mindezek mellett kapunk egy kizárólag látványosság szempontjából számító tabardot is.

A Blizzard az imént elhangzottakat egy videóval egészíti ki, amelyben bemutatják a World of Warcraft eltelt nyolc évét a kezdetektől kezdve egészen a Mists of Pandaria létrejöttéig:

Boldog születésnapot kívánunk, WoW!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)