Hirdetés

Nyomd a pedált Michelisz Norbert autójában!

|

A Race 07 legfrissebb és legropogósabb kiegészítőjében, a WTCC 2010-ben akár Norbi tavalyi Seat Leon TDI-jébe is bepattanhatsz.

Hirdetés

Aki eljutott már odáig, az a májusi GS-ben is olvashatott a Race '07 egyik kiegészítőjéről, egészen pontosan az STCC2-ről, mely a svéd túrakocsi bajnokság tavalyi szezonját dolgozza fel. Nem kellett sokat várni ahhoz, hogy a SimBin egy újabb kiegészítőt jelentessen meg, mely a WTCC tavalyi szezonját dolgozza fel.

A szinte tökéletes szimulátorairól híres svéd fejlesztő csapat ezúttal öt  - az eredetiekkel teljesen megegyező - járművet bocsát rendelkezésünkre, összesen 26 különböző festéssel, melyeket 11 ismert aszfaltcsíkon kergethetünk. Ezek között kapott helyet Norbi Leonja is, mely most csak ránk vár, hogy magunk mögé utasítsuk a világot. A SimBin természetesen teljes mértékben birtokolja a járművek és pályák licenceit is, így valóban az utolsó csavarig és a helyszínek esetén a legkisebb cserjéig azt fogjuk látni, amit a valóságban is.

Biztos vagyok benne, hogy azok a játékosok, akiknek minimum 98-as oktánszámú benzin folyik az ereikben, úgy ismerik a Race '07-et és a SimBint is, mint a tenyerüket, de a pályán kevésbé ismerősként mozgók kedvéért néhány információ eme kiegészítőről.

Ára 9.99 EUR, de nem fut az alapjáték nélkül, és az STCC 2-vel ellentétben, ez a pakk nem tartalmazza a Race '07-et bár megvásárolható a kettő együtt, 14.99 EUR-ért. A Race '07 10 különböző osztályában 16 versenygépet vezethetsz 20 pályáján. Multiban 25-en nyomhatjuk egymás ellen, illetve megpróbálhatjuk megdönteni a legjobb időket, testre szabható, de valós WTCC szabályok között. A kiegészítő kompatibilis a Race On, STCC és GTR Evolution játékokkal is.

A kiegészítőt meg tudjátok venni a raceroomon.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)