Hirdetés

Olyan újítást kap a Sea of Thieves, ami játékosok tízezreit vonzhatja a tengerekre

|

Ha eddig nem csábított a Sea of Thieves, lehet, hogy majd pont a hamarosan érkező újítás miatt fog.

Hirdetés

Bár eleinte nem volt különösebben jó véleménnyel róla a világ, a Sea of Thieves idővel a legjobb kalózos játékok egyikévé vált, Steamen is sokszor több mint 15 ezren játsszák egy időben, holott a megjelenése óta elérhető a Game Pass kínálatában. Igaz, aki azóta aktívan játszik vele, anyagilag jobban járt, ha egyszer fizetett érte.

Decemberben kezdetét veszi a játék tízedik szezonja, ami új tartalmak mellett egy új játékmódot is hoz: végre lehetőségünk nyílik teljesen egyedül tengerre szállni, és kizárólag gépi ellenfelekkel csatázni.

Hirdetés

A Safer Seas módban nem kell attól félnünk, hogy más játékosok bedarálnak minket, miközben mi a tenger hullámzását élvezzük, viszont mind aranyat, mind reputációt lassabban fogunk tudni gyűjteni, a szintkorlátot 40-nél húzzák meg, illetve az Athena's Fortune Trading Company útjaira nem lehet majd elmenni. Nyilván a PvP tartalmakból is kimarad, aki ezt a módot választja. A kalandokra nem csak egyedül, de barátokkal együtt is elindulhatunk. 

A Season 10-ről bővebben az alábbi videóban mesélnek a fejlesztők.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)