Hirdetés

Overwatch játékosok tucatjait tiltották ki

|

Nem mindenki lelte örömét az Overwatch tegnapi frissítésében. A Blizzard rengeteg embert banolt illegális programok használata miatt.

Hirdetés

Reméljük közületek senkinek nem mond a kelleténél többet az, hogy "Highnoon" vagy az, hogy "Overjoint" különben van egy rossz hírünk.

Az Oasis pálya be, néhány tucat játékos pedig kikerült a játékból. Az Overwatch hivatalos fórumán sokan panaszkodtak amiatt, hogy kitiltották őket a játékból nem megengedett programhasználat vagy hackelés miatt. A Blizzardnak már korábban is volt egy ilyen akciója, most azonban mélyebbre mentek és az elvileg követhetetlen programok használóira is rábukkantak.

Ilyen aranyos kommentek vannak a fórumban:

"Egészen pontosan egyszer használtam hacket."

"A többiek azt mondták, hogy ezt a programot nem lehet észrevenni."

"Beperelem a Blizzardot."

Akik tehát használták a Highnoon vagy az Overjoint névre hallgató programokat, most szívhatják a fogukat, mert bizony kaptak egy csinos bant. Előbbi program tartalmazott például aimbotot (ami a játékos helyett célzott és/vagy lőtt a célpontra), megszüntette a fegyverek rángatását és be lehetett állítani bunnyhoppingot, tehát hogy ugrálva közlekedjen a hős, így nehezítve a célbavételt.

Alább az aimbot működés közben. Mikor gyakorlatilag nulla reakcióidővel kapod a headshotot. Bosszantó.

Bár nagy a bosszankodás, a legtöbb játékost nem tartja vissza a ban és tervezik, hogy visszavásárolják az Overwatchot más országokból, ahol olcsóbban hozzájuthatnak.

Nektek volt már szerencsétek csaló játékosokhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)