Hirdetés

Overwatch - újabb nyomok utalnak a még be nem jelentett hősre

|

A rajongók már hónapok óta kutatnak egy új, eddig le nem leplezett hős után, a Blizzard pedig most újabb nyomokat hintett el.

Hirdetés

Mindenki máshoz hasonlóan az Overwatch is készül az idei olimpiára, viszont sok rajongó szerint ez inkább egy újabb lehetőség arra, hogy titkokat rejtsen el a Blizzard a játékban.

Néhány hónappal ezelőtt a játékosok kiderítették, hogy nagy valószínűséggel egy Sombra nevű karakter lesz a játékban található új hősök egyike. Több nyomot is találtak a létezésére, most pedig úgy tűnik, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerültünk az igazsághoz.

A Summer Games trailerében volt néhány apró érdekes részlet: az egyik, hogy amikor Tracer elindítja a versenyt és kondenzcsíkot húz maga után, akor a színes sávban egy Base64-be kódolt szöveget lehet találni. Persze ahhoz, hogy ezt dekódolni lehessen, ahhoz előbb a kulcsra van szükség.

Ezt találták eddig a Reddit nyomozói. Kattintsatok a nagyobb képért!

Nem ez az egyetlen rejtély, hiszen a videó további részében különféle apró feliratok találhatóak, amik irányokat határoznak meg. A /r/GameDetectives nyomozói részletesen összeírták, hogy mit találtak, de még nem sikerült pontosan feltérképezni, hogy pontosan hova is mutatnak ezek.

Ti mit gondoltok? Találtatok valamilyen érdekes nyomot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)