Hirdetés

Pénteki kulissza: a leadhatatlan Kerekasztal felvétel

|

Bizony velünk is előfordul, hogy nem tudjuk fékezni magunkat a kamera előtt, és előtör, aminek elő kell törnie. Most éppen én tettem tönkre a felvételt.

Hirdetés

A tegnapi GS Live-ban láthattátok a Kerekasztal beszélgetést az Alien-klisékkel kapcsolatban, de gondolom, azt nem tudjátok, hogy ez egy újraforgatott változat volt, mert az elsőn aDaM helyett még én ültem bent, aminek nem lett jó vége. A felvétel kezdetét követő öt percben gyakorlatilag semmi hasznomat sem lehetett venni, mivel már eleve magát a témát is annyira viccesnek találtam, hogy ettől nevetési kényszerem támadt. Amikor Chavalier kolléga kiejtette a száján, hogy "...támadó szovjetek...", akkor végképp összetörtem pszichésen, de idővel sikerült rendezni a soraimat. Igaz, ez sem segített abban, hogy ne beszéljek hülyeségeket.
De ha már a kulisszák mögé tekintünk be, itt van néhány gyöngyszem az elmúlt napok szerkesztőségi beszélgetéseiből. Figyelem, termékmegjelenítés is olvasható! és elnézést, hogy sokban felbukkan a nevem, de csak azokat tudtam leírni, ahol ott is voltam. 

Disorder: Ez a gép DSLR?
RG: Nem, ADSL.

RG: Tudom, hogy utálsz!
Chavalier: Dehogyis!
RG: De igen!
Chavalier: De nem!
RG: És mit eszel?
Chavalier: Na most már utállak!

Disorder: Ez Darksiders-klón?
RG: Nem, hanem GTA. Csak nem lehet benne össze-vissza menni, a középkorban játszódik, és nincsenek benne autók, és toronydaruk.
Rendszergazda: - Szerintem Qukae 3.
Disorder: -Miért?
Rendszergazda: - Mert csak azt ismerem.

Mazur: egy pillanatra remegés állt a kezembe, amikor azt hittem, hogy nincs ott a hűtőben a Heinekenem.

Rendszergazda: annyira gyűlölöm az ilyen életképtelen embereket, akiknek a fejében egy cserebogár kopogja le, hogy hány hindu vallási mozgalom van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)