Hirdetés

Petícióban kérik Kojimát, hogy ne készítsen Xbox-exkluzív játékot

|

A Hideo Kojima tervezett Xbox-exkluzív játéka elleni tiltakozás nagyrészt hiszti, egy jó érvvel viszont szolgált a petíció készítője.

Hirdetés

Ugyan ezek szinte soha nem érték el a céljukat, a játékosok előszeretettel fejezik ki nemtetszésüket különböző témákban egy-egy petíció formájában. Nemrég a Days Gone 2 kaszálása ellen emelhettünk így hangot, most viszont pont azt kéri a hangos kisebbség, hogy állítsanak le egy projektet, ami nem más, mint Hideo Kojima állítólagosan készülő új játéka, amit az Xbox gyártójával közösen hozna tető alá.

Ugyan egyelőre még egyik fél sem erősített meg semmit, több forrás állítja, hogy a Kojima Productions és az Xbox Game Studios tárgyal egy felhőalapú projektről, ami feltehetően kizárólag Xbox platformokon jelenne meg (hiszen a Microsoft brutális szerverparkjának erőforrásait aknázná ki). Egy nemrég indult Change.org petíció azzal a nem éppen reális kéréssel áll a felek elé (alapvetően Kojimát megszólítva), hogy egy az egyben kukázzák a megállapodást és a koncepciót.

Hirdetés

A virtuális alírásgyűjtést kezdeményző Vrinn Y. rövid indoklását nehéz komolyan venni, amikor azzal vádolja Kojimát, hogy "elárulja a hűséges rajongóit", vagy hogy "elvakította a kapzsiság". A mondat, ami úgy szól, "Segítenünk kell neki, hogy visszatérhessen a győztes oldalra" pedig végképp leleplezi íróját abban, hogy az egészségesnél kicsit jobban identitása részévé tette, milyen platformon játszik.

Persze a kissé elvakult fan nem áll meg itt, technológiai oldalról is igyekszik megközelíteni a problémát.

"Nem mindenkinek van elég jó internetkapcsolata, hogy játékokat streameljen"

- áll a petíció szövegében, itt azért már mosolyogni is mertünk, de legalább ezt még érteni véljük. Ettől még persze kissé elsietett a petíció, hiszen egyelőre kevés a hivatalosan is megerősített tény, de ez soha senkit nem tartott még attól vissza, hogy kedve szerint fotelforradalmat indítson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)