Hirdetés

Petíciót indítottak a GTA 6 rajongói, hogy átugorhassák a 2024-es évet

|

Teljesen elborult dolgok történnek a széria következő felvonása körül.

Hirdetés

Kétség nem fér hozzá, hogy a 2025-ös év legjobban várt játéka a Grand Theft Auto VI, aminek az első előzeteséről még december elején rántotta le a leplet a Rockstar. A mindössze másfél perces trailer a rengeteg rejtett utaláson és apróságon kívül még arra is jó volt, hogy felültesse a széria rajongóit a hype-vonatra, akik nem riadtak vissza az olykor teljesen elborult találgatásoktól és elméletektől sem, de most még egy igen különleges petíciót is útnak indítottak.

A felterjesztéshez mostanra már több mint 20 ezer ember csatlakozott, akik mind-mind azt szeretnék, hogy átugorhassák a 2024-es évet, ezzel elérve, hogy hamarabb a kezükbe tudhassák a GTA 6-ot. A kezdeményezés egyébként a Reddit felületén látott napvilágot, ahol persze egyből felkapták a posztot, és többen kitértek arra is, hogy lehet nem lenne elég az a bizonyos 1 éves ugrás.

Hirdetés

Sokan ugyanis az aggodalmukat fejezték ki a játék megjelenésével kapcsolatban és azt írták, hogy a Rockstar simán elcsúsztathatja a GTA 6-ot, ezzel 2026-ra tolva a megjelenési dátumot. Sokan persze bizakodóak és nem szeretnék skippelni a jövő évet, hiszen úgy érzik a Rockstar egy kifejezetten izgalmas felvezető időszakkal készül, amit bűn lenne kihagyni.

Petition to skip 2024
byu/jiar300 inGTA6

Persze a dolog nem több, mint poénkodás, de azért titkon reméljük, hogy a Rockstar most már tényleg nem akar minket tovább váratni, és 2025-ben végre neki vághatunk a Floridáról mintázott, napsütötte Leonida állam felfedezésének.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)