Hirdetés

PewDiePie bocsánatot kért a rasszista kirohanásért

|

Miután szinte másról sem szólt a gamer média az elmúlt két napban, mint a népszerű videós legújabb botrányáról, PewDiePie egy őszinte videóban kért bocsánatot mindenkitől, akiket megbántott, megsértett, vagy csalódást okozott.

Hirdetés

PewDiePie legújabb kirohanása elég nagy port kavart a közösségi médiában, és miután legutóbbi botránya elég komoly érvágás volt minden videósnak, YouTuberek szerte a világban árgus szemekkel figyelték, hogy milyen következményei lesznek Felix Kjellberg legújabb ballépésének.

Hirdetés

PewDiePie most egy rövid, humort teljesen mellőző videóban kért bocsánatot azért, amit mondott. Magyarázkodni nem akar, mert szerinte nincs mentség a tettére. A pillanat havében a legdurvább szót kereste, és egyszerűen csak kicsúszott a száján. Csalódott magában, mert amikor ezt másoktól hallja,  akkor őket is gyerekesnek, visszamaradottnak tartja, és úgy látszik, hogy semmit nem tanult a korábbi botrányaiből. Sajnálja, ha csalódást okozott a rajongóinak, vagy megbántott, megsértett bárkit, és megígérte, hogy fejlődni fog azok kedvéért, akik felnéznek rá. 

Reméljük tartja a szavát és tényleg egy kicsit jobban odafigyel majd arra, amit mond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)