Hirdetés

Phantom Dust - a Microsoft nem akarja elengedni

|

Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője nyilatkozott arról, hogy csak a fejlesztőcsapattól vettek könnyes búcsút, a játékon továbbra is dolgoznak.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a Phantom Dust rebootján dolgozó Darkside Games bezárja kapuit, a Microsoft azonban nem hozott nyilvánosságra túl sok konkrétumot a döntés hátterével kapcsolatban. Most Phil Spencer, az Xbox részleg feje törte meg a csendet.

"Természetesen mi is azt szerettük volna, ha már az első stúdió beváltja a hozzá fűzött reményeket, de sajnos nem mindig működik a dolog. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a Phantom Dust mellett. " -írta Phil Spencer egy Twitter üzenetben.

Azt már a Darkside Games bezárásakor is sejteni lehetett, hogy a projektet nem engedik majd el teljesen, új stúdiót azonban egyelőre nem jelentettek be. Azt sem tudni, hogy jelenlegi állapotából folytatják-e a fejlesztést, vagy a Phantom Dust visszakerül a tervezőasztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)