Hirdetés

Planet Coaster - különleges kiadást és érdekes statisztikákat kaptunk a második évforduló alkalmából

|

Már több mint két éve annak, hogy megjelent a vidámparképítős játék, minek örömére a fejlesztők készültek néhány aprósággal a rajongók számára.

Hirdetés

A Planet Coaster önmagában is csodálatos volt, de látva, hogyan nyírja ki az Atari a RollerCoaster Tycoon sorozatot, még jobban örültünk az érkezésének. A Frontier Developments játéka újabb évfordulóhoz érkezett, itt az idő az ünneplésre.

Hirdetés

A Planet Coaster 2016. november 17-én jelent meg PC-re. A megjelenés óta számos DLC-vel bővült a játék, és a második évforduló apropójából most érkezett is egy Deluxe Edition névre hallgató kiadás, ami az alapjáték mellett tartalmaz 5 csomagot is. Egészen pontosan a Spooky Pack, az Adventure Pack, a Studios Pack, a Vintage Pack, valamint a World's Fair Pack található meg a pakkban.

Az új kiadáson kívül kaptunk egy trailert is, amiből kiderül néhány érdekes adat a játékkal kapcsolatban: például megtudhatjuk azt, hogy hány épületet pakoltak le eddig a játékosok, mennyi épület és szerkezet jelent meg, valamint hogy ki a legnépszerűbb figura. Meg persze láthatunk gyönyörű parkokat.

Ti játszotok a Planet Coasterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)