Hirdetés

A konzolok közül PlayStationről nézték a legtöbb pornót tavaly

|

Azt is megtudtuk még a Pornhub felméréséből, hogy melyik sorozat volt a legnagyobb hatással az oldal forgalmára. Roppant fontos dolgok ezek.

Hirdetés

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy különféle statisztikákat, összesítéseket olvashatunk pornóoldalak kapcsán, és a Pornhub idén is nyilvánosságra hozta többek között azt, hogy mely konzolok böngészőiből látogatták meg a legtöbbször az oldalt.

Hirdetés

A nemrég közzétett adatokból kiderült, hogy tavaly a konzolok közül PlayStation gépeken nyitották meg legtöbbször a Pornhub oldalát, második helyen pedig az Xbox masinák állnak. Kis százalékban ugyan, de a kézi konzolok is felkerültek a grafikonra, például a Nintendo 3DS-ről érkező forgalom 110%-kal nőtt a 2016-os évhez képest.

Azt is megtudtuk, hogy az Egyesült Államokban a The Walking Dead hetedik évadjának záróepizódja volt a legnagyobb hatással a Pornhub forgalmára, de több más sorozat, illetve esemény is rányomta bélyegét a számokra.

Nos, most már ezt is tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)