Hirdetés

Predators - Premier előtti ingyenes GameStar filmvetítés!

|

Naná hogy ingyen nézhetitek meg velünk a Ragadozók támadását... is.

Hirdetés

Ugye milyen régen voltunk már együtt moziban? (Segítek, ma egy hete.) S mivel tudjuk, hogy szerettek velünk egy e-mailért cserébe ingyen mozizni, illetve hogy a szubkultúra sajátosságai miatt mindenki odavan a Predatorokért, így nagy örömünkre szolgál meghívni benneteket az Antal Nimród féle Ragadozók (Predators) premier előtti vetítésére augusztus 18-án 20:00-kor a Palace Westend Mozi 13-as termébe, az Intercom jóvoltából és szervezésében. A részvételhez vezető nem is annyira rögös utat már mindenki jó ismeri.

Írj egy e-mailt neveddel, e-mail címeddel és részvételi szándékoddal a mozi@gamestar.hu-ra, amiben kérlek mindenképp írd bele, ha két fő részére kéred a foglalást. Ebben az esetben elég csak egy nevet, a sajátodat beleírni az e-mailbe, mert jegyosztáskor a helyszínen erre a névre kapsz majd két jegyet. (Pl: Kiss Piroska + 1 (kisspiros@email.hu)) Az e-mail elküldésének határideje augusztus 13 péntek, 13:00, a visszaigazolások augusztus 16-án mennek vissza. Aki tehát 16-án nem kap megerősítő e-mailt, az sajnos lemaradt a remek eseményről.

Összefoglalva:

Ragadozók premier előtti filmvetítés
Szervező: Intercom
Időpont: 2010. augusztus 18. 20:00 óra (regisztráció 19:00 órától).
Helyszín: Palace Westend Mozi (1062 Budapest, Váci út 1.)
Részvétel: Két főre szóló, ingyenes, regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Egy névvel, e-mail címmel, részvételi szándékkal és a plusz egy fő igényével kitömött e-mail a mozi@gamestar.hu-ra, augusztus 13-ig
Visszaigazolás: augusztus 16.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)