Hirdetés

Premierdátumot kapott a The Last of Us Part 2 készítését feldolgozó dokumentumfilm

|

Rövidesen részletes betekintést nyerhetünk abba, hogy mi történt a kulisszák mögött.

Hirdetés

Nemrégiben befutott a nemcsak mutatósabb köntösbe csomagolt, de extra tartalmakkal dúsított The Last of Us Part II Remastered, ami így azoknak is okot adott a visszatérésre, akik netalántán már többször is újraéltek Ellie és Abby vérgőzös bosszúhadjáratát. Ehhez kapcsolódóan már korábban tudomást szereztünk arról, hogy érkezik majd egy dokumentumfilm, ami a második rész kulisszái mögé visz be minket, csakúgy, mint ahogyan azt az első rész esetében a Grounded: The Making of The Last of Us is tette.

Bár azt, hogy pontosan mikor is mutatják be, ekkor még nem tudtuk, de most már nem is kell tovább találgatnunk, elvégre tényként számolhatunk be a Grounded II: Making The Last Of Us Part II érkezésének az időpontjáról.

Hirdetés

Erre pedig egészen pontosan február 2-án, magyar idő szerint pénteken este 6 órától kerül majd sor a YouTube-on, de ezzel párhuzamosan a felfrissített játékba is bekerül a doksi. A Part II Remastered változatában egyébként már most is megtalálható a dokumentumfilm előzetese, így itt lesz majd érdemes keresgélni a teljes változatot is, természetesen csak az ehhez kapcsolódó patch letöltése után, ami egyébként néhány új Ellie és Abby skint is behoz majd a játékba.

Szóval véssétek a falba, tetováljátok a homlokotokra, hogy február 2-án popcornnal és üdítővel bekészülve dobhassátok le magatokat a kanapéra. Ha addig pedig pótolnátok a doksi előzetesét, azt itt tehetitek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)