Hirdetés

Prémium DLC-nek indult, önálló játékká nőtt a 2023-as Call of Duty

|

Az eredeti tervek szerint egy prémium Modern Warfare 2 DLC lett volna, most úgy néz ki, mégis önálló játék lesz.

Hirdetés

Az Activision korábban úgy döntött, hogy a következő Treyarch által fejlesztett Call of Dutyt 2023-ról egy évvel eltolja, így megtörve a régóta fennálló menetrendet, miszerint minden évben kapunk egy új, teljes értékű Call of Duty játékot. A köztes évre az volt a terv, hogy egy méretes Modern Warfare 2 DLC-t dobnak majd a piacra, ez azonban időközben úgy tűnik, túl nagyra nőt, így egyre több jel mutat arra, hogy mégis önálló játékként fog megjelenni.

A friss hírek Jason Schreiertől, a Bloomberg újságírójától származnak, aki megerősítette a korábbi pletykát azzal kapcsolatban, hogy tényleg teljes játékként jelenik majd meg az eredetileg DLC-nek tervezett tartalomcsomag.

Hirdetés

A szóban forgó alkotás állítólag a Sledgehammer Games fejlesztőinek keze által jön a világra. Ők legutóbb a Call of Duty Vanguarddal keserítettek el minket. Szerencsére a fejlesztést az eredeti sorozatot is szállító Infinity Ward is segíti. A várakozások szerint a játék hasonló pályákkal és módokkal érkezik majd, mint a 2022-es Modern Warfare 2, és Schreier úgy véli, a tartalmak is átkerülnek majd az új játékba, a nagy kérdés azonban az, hogy

vajon kettészedik majd ezzel a játékostábort, vagy megoldják a címek közötti átjárást? 

Fontos tudni, hogy a többjátékos élmény kibővítésén túl a 2022-es Modern Warfare 2 kampánya is folytatódik majd a Sledgehammer játékában, azaz többé-kevésbé teljes csomagra készülhetünk.

Miközben az idei Modern Warfare számos kérdést felvet, az Activisionnek a Warzone 2.0-val is foglalkoznia kell, hiszen bár a megjelenéskor hatalmas volt a népszerűsége, ez hamar alábbhagyott. A 2024-es terv ezzel ellentétben jóval egyértelműbbnek tűnik, akkor elvileg a Treyarch érkezik majd egy újabb Black Ops epizóddal, amit így legalább egy évvel tovább kalapálhatnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)