Quake Live - Bemutatkozó videó érkezett" /> Quake Live - Bemutatkozó videó érkezett"/>
Hirdetés

Quake Live - Bemutatkozó videó érkezett

|

Megérkezett a webböngészőből indítható, teljesen ingyenesnek ígérkező Quake Live bemutatkozó videója.

Hirdetés

Az idei E3-on az id Software csapata várakozáson felül teljesített, hiszen mindenki azt hitte, hogy inkább saját rendezvényükre, a QuakeCon-ra hagyják a fontosabb bejelentéseket, médiaanyagokat. Ennek ellenére bejelentették az új Wolfensteint, illetve egy vaodnatúj Rage videóról is lerántották a leplet, mely igazán földbedöngölősre sikeredett. Már-már azt hittük, hogy ezzel vége is az egésznek, amikor ma délután befutott a Quake Live E3-as debütáló videója.


Az alig fél perces mozgókép a web alapú, teljesen ingyenesen játszható produkció első gameplay mozzanatit prezentálja. Az ingyenességnek amúgy egyetlen feltétele, hogy egy-egy elhelyezett reklámot kell elviselnünk játék közben, de azt hiszem, hogy minden idők legsikeresebb online is játszható játékáért cserébe ez semmiség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)