Hirdetés

Race Injection: a megszállott szimulátorosoknak

|

Aki eddig lemaradt volna a SimBin projektjeiről, az egyben bepótolhatja mindet, legalábbis a Race '07-től kezdve.

Hirdetés

A SimBin az  a fejlesztő stúdió, aki még mindig mer valódi szimulátorokat gyártani, függetlenül attól, hogy ezekben a játékosok 80%-a folyamatosan leesik az aszfaltról, és nem tudja kezelni a gázt. Ezért tehát nagyon szeretjük a csapatot, de némiképp beárnyékolja a baráti hangulatunkat, hogy a Race Injection nevű játékuk igazából nem több, mint egy erősen elhasznált rókabőr, ugyanis a Race '07-et és az azt követő kiegészítéseket tartalmazó pakkot jelenti. Ami a számokat illetően elég jól mutat, hiszen van rengeteg autó, méghozzá a legkülönfélébb osztályokból, és egy halom versenypálya is, ráadásul a SimBin fizikáját erősen tetszikeljük, illetve a Race '07-et magát is. De akkor is sokkal jobban örülnénk, ha végre a Lizard nevű enginnel hajtott GTR3-at látnánk már, és nem egy egyszerű "tegyük egybe, ami eddig külön volt" kiadást. Félreértés ne essék, nagyszerű figurák ám ők, és nagyon bízunk a GTR3-ban, csak ez a Race Injection egy kicsit olyan izzé...olyan..."keressünk már egy kis pénzt!"...na. Ehun a kedvcsináló videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)