Hirdetés

Race On - A következő WTCC szimulátor

|

A Race és a GTR játékok legendáit megteremtő svéd SimBin a 2008-as versenyszezont sem hagyja pamlagon

Hirdetés

Ha azt mondom SimBin, akkor az NFS mellett más autós játékokba is bele-bele kóstolók egyből rávághatják, hogy GTR és Race sorozat, s tehetik ezt magabiztosan. Az évről évre a WTCC versenynaptárát az utolsó keréknyomig leszimuláló svéd gárda természetesen a mögöttünk hagyott 2008-as szezont sem kívánja pamlagon hagyni, és ezért 2009 második negyedévére datálja a csak PC-re szánt Race On-t. Ahogy mondtam, a Race On az egész 2008-as WTCC szezont tartalmazza majd, ami az autentikus versenypályákat tekintve egészen pontosan tizenkettő aszfaltcsík. A nyolc különböző kategóriába sorolt tizenhat egyedi versenyautó között újdonságként feltűnnek majd a legendás Detroit Muscle cars gépszörnyei, valamint a forma autók világába betekintést engedő Formula Masters versenysorozat is. A Race On, mint stand-alone játék is megvásárolható lesz, amiben benne foglaltatik majd a teljes Race 07 és annak kiegészítői, valamint a csak Skandináviában és Oroszországban megjelent, a svéd bajnokságot (STCC, Swedish Touring Car Championship) feldolgozó „STCC The Game" is. Emellett szimpla, Race 07 kiegészítőként a boltok polcaira kerül valamikor a nyáron. Várjuk!

 

raceon_logo-500.gif
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)