Hirdetés

Railgunt a hadseregnek

|

Katonai hírekkel nem igazán szoktunk foglalkozni, ám ezúttal kivételt tehetünk, mivel egy új fejsztés a játékok világából merített ötletet.

Hirdetés

A railgunt egy FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, hisz mindeki látta és használta már a virtuális csatatereken. Az amerikai haderő azonban a valóságban is megépítette a fegyvert, ami igen jó hatékonysággal üzemel, egyelőre csak teszt állapotban. A Naval Surface Warfare Center jelentette be a fejlesztést, ami a jelenlegi rakétákat szeretné leváltani, hisz azok 1 millió dolláros árukkal igen költségesnek mondhatók, míg egy railgun használata alig 1000 dollár körüli összeget emésztene csak fel. A technológia még gyerek cipőben jár, ám a tesztek már bizonyították a hatékonyságát.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)