Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre oda mennek majd a golyók, ahova kell

|

Változik a visszarúgás, minek következtében valószínűleg kevesebb olyan szituáció lesz, amikor fejre húzzuk a célkeresztet, de mellkasra megy a találat.

Hirdetés

Ma újra élesednek a tesztszerverek, viszont ezúttal nem csak konkrét operátorok változnak, hanem összességében a fegyverek.

Hirdetés

A Ubisoft Montréal már régóta kísérletezik azzal, hogyan tehetné jobbá a stukkerek viselkedését, és most megszületett a tökéletes megoldás. Mint az alábbi videóban is láthatjátok, korábban nem feltétlenül oda ment a lövedék, ahova a célkereszt mutatott, mostantól viszont mindenképp annak csúcsába érkezik. 

Emellett egyébként nerfelni fogják Liont, egyelőre három területen, de ez még nem a vége. A védők körvonala csak addig látszik majd szkennelés után, amíg mozognak, három helyett két alkalommal lehet a drónt használni, és a kettő között 10 helyett 20 másodpercnek kell eltelnie.

Ma este 7-től három órán át megy majd a tesztelés, lépjetek be, ha telepítve van a kliens, és mondjátok el, milyennek érzitek a változásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)