Hirdetés

Randiszimulátor készülhet a Dead by Daylight alapján

|

Furcsa mellékszállal bővülhet a Dead by Daylight-univerzum.

Hirdetés

A Behaviour Interactive alaposan betárazott már a horror ikonikus alakjaiból, legutóbb A kör széria ijesztgette a játékosokat, a legújabb szezonban pedig a Fűrész franchise-hoz nyúltak a készítők. Folyamatos tehát a vérfrissítés (a játékmenetet tekintve szó szerint is), azonban úgy tűnik, a stúdió nem éri be azzal, hogy a Dead by Daylightot bővítgeti, a bizonyítékok alapján kitaláltak egy őrült spin-offot is, feltehetően azok számára, akiknek a randizás felér egy horrorral. 

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó, LongJonSilver szúrta ki és osztotta meg felfedezését a játék subredditjében, hogy az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalának hivatalos adatbázisában felbukkant egy igencsak különleges név:

a Hooked On You: A Dead by Daylight Dating Simulator.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha a név nem lenne eléggé beszédes, a leírás egyértelművé teszi, hogy egy videojátékról van szó, amely kapcsolódik a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátékához. Úgy tűnik, hogy egy spin-off készül, amelynek középpontjában a randizás áll, de hogy ezt miképpen lehet ezt megoldani a Dead by Daylight világába helyezve, azt elképzelni sem tudjuk, meg kell várnunk a hivatalos közleményt a projekt kapcsán. 

Egyébként egy tavalyi kérdőívben megkérdezte a Behaviour a játékosoktól, hogyha a Dead by Daylight licencelve lenne más műfajokban, témákban is, milyenekben tudnák elképzelni, és az opciók között bizony ott volt a randiszimulátor is. Lehet, hogy ennyien szerették volna az utóbbit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)