Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv mindeneteknek. Békés nap ez a mai. Kisütött a nap, elsunnyogtak a hófelhők, és madarak is lassan felolvadnak. Mit kívánhatna még az átlag játékos? Hát persze, hogy valami jó kis gyilkolós játékot :) Najó, ez azért lehet, hogy kicsit erős volt, dehát valóban kellene már valami igazán jó játék. Valami Doom 3, vagy Half-Life 2, S.T.A.L.K.E.R. esetlet... Amíg sóvárgunk ezek után, töltsen el minket biztosan a tudat: megjelenésüket úgyis megint eltolják :)

- Kisasszony! - Igen uram? - Panaszt szeretnék emelni az önök légitársasága ellen. Akárhányszor repülök önökkel, mindig ugyanazt az ülést kapom, nem láthatom a filmet, amit vetítenek repülés közben, és az ablakon nincs sötétítő, így még aludni sem tudok! - Jobb lenne, ha a landolással törődne, Kapitány!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)