Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép reggelt kívánok mindenkinek! Elmondhatjuk, hogy ennek is vége. Vannak ugyan még utórengések, de nagy durranásokra már nem lehet számítani az E3-ról. Én csak azt sajnálom, hogy egyetlen demó sem érkezett. Animációból annyi jött, hogy öröm :) Én - jó szokásmhoz híven - megköszöntöm a mai névnapos Szonjákat és Zsófiákat, majd belevágok egy rövid viccbe. Aztán pedig jöjjön, aminek jönnie kell.

Jenő és felesége egy falusi ismerősükhöz hivatalos ebédre. Délután a házigazda büszkén mutatja kertjében az egyik fát: - Ezt annak emlékére ültettem, hogy egyszer alaposan összevesztem az aszonnyal. - Látod, anyukám! - szólal meg Jenő. - Milyen szép erdőnk lehetne már nekünk is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)