Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes csütörtök reggelt mindenkinek. Furcsa idő van, napközben néha egészen kimelegszik, persze akkor meg esik... Node nézzük a dolgok jobbik oldalát, ma reggel érkezett egy animáció egy réges-régen bejelentett játékból.

Az országúton lerobban Kovácsék kocsija. A férj próbál rajta bütykölni valamit, de nem találja a hibát. Szerencséjükre arra jön egy teherautó. A sofőrje vállalja, hogy bevontatja őket a legközelebbi városba, de nem ingyen. Ezer forintot kér a szívességért. Felteszik a vontatókötelet és elindulnak. Megszólal Kovácsné: - Azért pofátlan alak ez a sofőr! Egy ezrest volt képes leakasztani tőlünk. - Ne félj semmit - szól Kovács -, kiszúrtam vele! Behúzva hagytam a kéziféket.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)