Hirdetés

'Reggelt!

|

Hírezőinket elkapta a balszerencse áradása, úgyhogy ezúttal én kívánok pálinkás-pitymallatos jaureggelt, kedves szaumszédok!

Hirdetés

Nem túloztam, Chavalier gépe pillanatnyilag kibelezve fekszik (és néha bánatosan plazmát köhög fel, gondolom) Zarathos meg rohangál az egyetemen tantárgyakat felvenni, mielőtt felveszik előle az összeset, neki meg csak a "Bevezetés a nyikorgó ólajtók gépzsírozásába II." meg "Mítosz és mágia: a búgócsiga Hölderlin kései költészetében" marad. Vicc nem jut eszembe, helyette elmesélem, hogy a szerkiben a tegnap délutánunk a Spore jegyében telt: ender nekilátott, hogy a Vakka által kedélyesen csak Szarfészekként elnevezett bolygón eljuttassa nagyon (de nagyon) csúnya lényét az evolúció csúcsára. Először kicsit repetitívnek tűnt a dolog, de végül este 8-kor kaptam észbe, hogy talán ideje lenne hazamenni, addig ültem ott és buzdítottam idegen fajok kiírtására (nem kellett biztatni). Azóta ki tudja, talán már az űrben jár. Nah, tessenek ébredezni, jönnek hírek is hamarost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)