Hirdetés

Régóta várt újdonsággal bővült a legnépszerűbb LEGO játék

|

Befutott a túlélős-építgetős LEGO Fortnite legújabb frissítése, ami egy régóta várt extrát hozott.

Hirdetés

A LEGO Fortnite a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt. A LEGO és az Epic Games együttesen összehoztak egy olyan játékot, ami egyszerre volt ismerős, friss ötleteivel mégis sikerrel szólította meg játékosok százezreit. Mi is beleszerettünk a mókába, és számtalan órát veszítettünk el kis városkánk építgetése közben.

A kockás világ felfedezését most egy új funkció teszi kellemesebbé, megjött ugyanis a járművek építésének lehetősége.

Hirdetés

Három különböző járgányt rakhatunk össze a 29.10 letöltése után. Az első a Speeder, ami csak arra szolgál, hogy egyedül gyűrhessük fel a sandbox világ útjait. Az Offroader egy fokkal komolyabb, mivel ez már több utast is szállíthat, de a legnagyobb a trióból a Hauler, ami utasok mellett rakományt is elbír.

Mindhárom felépítéséhez szükségünk lesz a tervrajzok feloldására, egy Power Centerre, kerekekre, és ülésekre. Ha kíváncsiak vagytok a LEGO Fortnite 29.10-es frissítésének teljes jegyzékére, akkor itt megtaláljátok azt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)