Hirdetés

Rengeteg autó lesz a The Crew Motorfestben, még elektromosak is

|

Többek között a Porsche és a Nissan egyes verdái is bekerülnek a Ubisoft versenyjátékába.

Hirdetés

A Ubisoft még nem tett le róla, hogy megismétlik a Forza Horizon széria sikerét, így a Ubisoft Ivory Tower folytatja a The Crew franchise-t, amelynek első része 2014-ben jelent meg, a másodikat 2018-ban kaptuk meg, idén ősszel pedig megérkezik a The Crew Motorfest is. A csapat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az autómániások megtalálják a számításaikat, így nem elhanyagolható részlet, hogy az előző két The Crew epizódban megszerzett verdákat ingyen átvihetjük az új részbe. 

A Ubisoft brutális mennyiségű négy- és kétkerekűvel igyekszik elégedetté tenni a játékosokat, ennek hangsúlyozására egy külön fejlesztői videóval is készültek a fejlesztők. 

Hirdetés

A The Cew Motorfestben több mint 600 autót fedezhetünk majd fel már a megjelenés napján, aminek nagy része ismerős lesz a korábbi játékokból, viszont 80-nál is több új verdát, márkát és járműtípust adtak hozzá a kínálathoz (amik között hajók és repülők is helyet kaptak). Köztük van a Toyota Supra is, amit nagyon kértek a játékosok, valamint megerősítésre kerültek a Porsche és a Nissan elektromos modelljei, a Lotus Evija, illetve a GMC Hummer EV is. Az újdonságok közé tartoznak az új quadok és SSV-k is, mivel Oahu szigetén rengeteg offroad pálya is található.

A virtuális sofőrök az összes jármű külsejét és belsejét megvizsgálhatják, így lehet majd gyönyörködni a karosszériákban, ami főleg annak fényében lesz izgalmas, hogy durván testre szabhatjuk a kicsikéket: "több mint 800 alkatrészt" és "milliónyi lehetséges kombinációt" ígérnek az illetékesek. Többek között ezekről is beszélgetnek az alábbi fejlesztői videóban: 

A The Crew Motorfest szeptember 14-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nektek bejön az eddigiek alapján?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)