Hirdetés

Repülő Tábla PC-k

|

A Wizz Air légitársaság tábla PC-kkel szereli fel gépeit, melyeket a pilóták majd navigációs, repülőtéri és repülésszabályozási adatok letöltésére használhatnak fel.

Hirdetés

A Wizz Air eddig 40 darab Stylistic ST5112 típusú tábla PC-t vásárolt a Fujitsu Siemens Computers Kft.-től. A légitársaság az Airbus A320-as repülőgép-flottájának bővítését tervezi, és ezeket is Fujitsu Siemens gépekkel látják majd el. A hagyományos pilótafülkékben számos nehéz könyvet, térképet, más papíralapú dokumentációt használnak a pilóták. Ezek tartalmazzák a légi közlekedés országonként számos részletben eltérő és változó szabályozásait, a navigációs előírásokat, a repülőgép működtetésével kapcsolatos különböző protokollokat. Az információ folyamatos frissítését a légitársaságok bázisukon oldják meg az érintett lapok cseréjével.

Tovább >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)