Hirdetés

Röhejesen sok helyet foglal majd PC-n a Call of Duty: Modern Warfare III

|

A részletesebb gépigényből kiderül, mennyi hely kell a játéknak - ha a lehető legjobb minőségben játszanál, kezdj takarítani!

Hirdetés

November 10-én érkezik a Call of Duty sorozat idei része, a Modern Warfare III, aminek kampányába már holnap belevághatnak az előrendelők, így időszerű volt, hogy az Activision gépigénnyel is szolgáljon. Néhány napja megtudhattuk, mi a minimum és ajánlott szint, de akkor még nem volt meg minden részlet.

Ugyan még a maximális élményhez sem kell majd a legmodernebb csúcsgép, arra fontos felkészülni, hogy tárhelyből még az elődjeinél is többet kér a játék, főleg ha nagy felbontású textúrákat szeretnénk látni.

Hirdetés

Aki kizárólag multizni szeretne, és azt is alacsonyra vett beállítások mellett, annak 79 GB kell, és még 32 GB a nagy felbontású elemek tárolására. Ez utóbbiakat a játék streameli, így változó, hogy adott esetben mennyi helyet vesznek el, de a Modern Warfare III a biztonság kedvéért ennyit kér.

Ha a kampányt és a zombis módot is telepítjük, már 149 GB-tal számolhatunk az alapjáték esetében, és ugyanúgy 32 GB a gyorsítótár lefoglalt mérete; most vagyunk tehát 181 GB-nál. Na, de ez még nem a vége: a "Kompetitív/4K Ultra" szintnél már 64 GB kell a nagy felbontású textúráknak, így a játék 213 GB-on terpeszkedik, ami, hát, iszonyú sok. Akinek a Warzone és a COD HQ már telepítve van, kisebb letöltésre számíthat.

A részletes gépigény az alábbi képen látható, ami kattintásra nagyobb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)