Hirdetés

Rossz hírt kaptak a PC-sek a Metal Gear Solid Master Collectionnel kapcsolatban

|

Egy meglepő bejelentéssel állt elő a Konami a hamarosan megjelenő gyűjteményt illetően.

Hirdetés

Nemrégiben bemutatkozott a Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, ami a sorozat első három részét teszi majd elérhetővé a rajongók számára, illetve, mint kiderült, további klasszikusok is belekerülnek majd a gyűjteménybe. A megjelenéshez közeledve a Konami a játék Steam oldalát is frissítette a minap, ahol egy érdekes és meglepő információ látott napvilágot.

Az azóta már eltávolított megjegyzésből ugyanis kiderült, hogy a gyűjteményhez mindenképpen szükségünk lesz egy kontrollerre is, ha PC-n szeretnénk pörgetni a kalandot, ugyanis a játék nem támogatja majd a billentyűzettel és egérrel történő irányítást.

Hirdetés

Azonban biztosak vagyunk abban, hogy a Steam oldalán aktívan tevékenykedő modder közösség a megjelenést követően majd hamar orvosolja az ezzel kapcsolatban felmerülő hiányokat, és átülteti az irányítást a billentyűzet-egér kombóra is, ha már a Konami nem tette.

Mindenesetre a japán fejlesző- és kiadó csapat oldalát dicséret illeti, hiszen valószínűleg több vállalat is az információ visszatartása mellett döntött volna (bár azt egyelőre nem tudni, hogy a Konami később miért távolította el a megjegyzést), illetve reménykedünk abban is, hogy a megjelenéshez közeledve egy esetleges közlemény formájában minden PC játékos tudtára adják az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, ezzel elkerülve a játék indítása után okozta kellemetlenségeket.

A Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 október 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)