Hirdetés

Egy focista súlyos sérüléséből próbálnak pénzt csinálni a FIFA Ultimate Team játékosok

|

Fejsérülése után a Hull City játékosával voltak tele a sporthírek, naná, hogy valakik azonnal megpróbáltak egy kis virtuális valutát kisajtolni a dologból.

Hirdetés

A kártyagyűjtögetős FIFA Ultimate Teamben értelemszerűen a világ legismertebb profi játékosai után kapkodnak leginkább a rajongók, de ha egy kevésbé ismert játékos bekerül a hírekbe, általában iránta is azonnal nő az érdeklődés.

Így volt ez a Hull City középpályása, Ryan Mason esetében is, aki a hétvégi Premier League meccsen fejelt össze a Chelsea egyik védőjével. Masont 8 percig ápolták a pályán mielőtt kórházba szállították volna, néhány ember pedig már indította is a gépet, hogy elkezdje felvásárolni a lapjait. A koponyatörés miatt életveszélyes állapotba kerülő játékos lapjait olcsón ( durván 400 kredites áron) felvásárolták, hogy aztán 5-6000-ért passzolják el.

Nem ez az első alkalom, hogy hasonlóra vetemednek néhányan: az ecuadori Chrtistian Benitez 2013-as  halálát követően is voltak, akik megpróbálták feltolni az árakat. Szerencsére Ryan Mason életét sikerült megmenteni, de néhány napig még kórházban kell maradnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)