Hirdetés

Saints Row harmadszor - Készül a folytatás

|

A GTA sorozat riválisa belátható időn belül trilógiává bővül. Örül a THQ, örül a Volition. Vajon a játékosok is?

Hirdetés

Ha egy játékból millió felett értékesítenek, akkor csak a legritkább esetben fordul elő, hogy nem érkezik előbb-utóbb folytatása. Az űrszimulátorok, RPG-k és FPS-ek mellett a GTA-stílusú szabad játékmenettel bíró alkotások világában is szerencsét próbáló Volition jó lóra tett, hiszen a Saints Row meglehetősen sikeresnek bizonyult, így nem is meglepő, hogy elkészítették a folytatást. Ez már PC-n is be fog mutatkozni.

saints2.jpg


A fogadtatás egyelőre pozitív, mind a sajtó, mind a játékosok részéről, ezért megismétlődni látszik a korábbi forgatókönyv.
Elkezdődtek ugyanis a harmadik epizód munkálatai. A Stillwater városában játszódó történetet eleve trilógia formájában írták meg. Részletek ugyan még nem derültek ki a Dan Sutton-nal (associate producer) készített interjúból, csupán annyi, hogy a második rész elvarrja a legtöbb szálat, megválaszol számtalan kérdést, így a trilógia záró darabjával teljesen új irányt vehetnek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)