Hirdetés

Schwarzenegger újra akcióban - Erőnek erejével interjú

|

A Collider interjút készített korunk egyik legmeghatározóbb és egyik legnépszerűbb akciósztárjával, Arnold Schwarzeneggerrel, aki a következő akciófilmjéről, az Erőnek erejével (The Last Stand) című alkotásról beszélt.

Hirdetés

Schwarzenegger következő filmjében egy visszavonult los angeles-i rendőrt alakít, aki egy kisvárosi seriffként ténykedik tovább. A békés mindennapjait azonban egy határfelé száguldozó kartell zavarja meg. A jó öreg akcihősünk nem engedi át őket a városon harc nékül, és mindent elsöprő lendülettel nekimegy az ellenségnek. Schwarzi mellett feltűnik, Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Johnny Knoxville, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Peter Stormare és Luis Guzmán.

"Imádom a közös munkáidat James Cameronnal. Szeretnék még egyet látni. Most hogy Stephen Lang karaktere már nincs a képben, új ellenségre lesz szüksége." [Stephen Lang - Avatar]

"Majd a figyelmébe ajánlom. Jim és én már évek óta jó kapcsolatban vagyunk. Miután beléptem a politikai életbe, volt egy rész, amiben ő aktív maradt, és az a környezetbarát energiával kapcsolatos problémák. Ő ebben fanatikus. Szóval sok dolgot csináltunk együtt az alatt az időt alatt és azután is."

A meglehetősen hosszú interjú a CineStar honlapján olvasható tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)