Hirdetés

Sherlock Holmes legújabb kalandjai X360-on

|

Az eredetileg PC exkluzív Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper kalandjátékhoz idén Xbox 360 átiratot mellékelnek.

Hirdetés

Ötödszörre köszönthetjük képernyőinken a közismert detektívet, a tavaly nyáron bejelentett Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper eredetileg személyi számítógépeken látott volna napvilágot, azonban a Spider Games magára vállalta konzolos átiratának fejlesztéseit. Az exkluzivitását elvesztő kalandjáték valamikor az idei esztendő utolsó negyedévében bekerül az Xbox 360 játékkatalógusába, PC-s verziója tartja májusi megjelenési időpontját. Sherlock Holmes és szolgalelkű segítője prostituáltakkal folytat kiábrándító viszont, az élet örömeinek habzsolása helyett hidegvérrel meggyilkolt éjszakai pillangók holttestei között kutatnak Hasfelmetsző Jack hátrahagyott nyomai után. Whitechapel nyomasztó környezete, a szitáló esőtől állandóan nyálkás sötét utcák végletekig nyomasztó hangulatot keltenek, főként annak tudatában, hogy a gyomor-fetisiszta Jack csak távolról hallotta a bilincsek fémes kattanását.  


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)