Hirdetés

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - para az új trailer (videó)

|

A Frogwares és a Bigben Interactive büszkén mutatják be a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter új, történetmesélős előzetesét, amelyben kedvenc detektívünk a természetfelettivel kerül összetűzésbe.

Hirdetés

A jól sikerült Sherlock Holmes: Crimes & Punishments után kíváncsian vártuk, hogy mivel rukkol elő legközelebb a Frogwares a franchise-on belül, immáron a Bigben Interactive támogatásával. A következő rész a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter lesz, amelyben a legendás detektív munkáját ezúttal személyes érzelmek nehezítik meg. 

A Sherlock Holmes: The Devil's Daughter történetében Holmes szembe kerül a természetfelettivel, a UNIT Image által készített látványos, de meglehetősen hátborzongató trailer a következő kérdésekre mutat rá: "Mi vezette a fiatal Katelynt a Baker utca 221B-be? Talán felfedezte a sötét titkot a családjáról? És ki az a bájos látnok, aki beköltözött a 221C-be? Vajon van hely a szeánszoknak és az okkult rituáléknak a logika és a racionalizmus bástyájában? Tekintélyes karrierje során először a kiváló detektívnek nem azért kell harcolnia, hogy felfedjen egy titkot, hanem hogy rejtve tartsa azt…" 

Sherlockkal öt esetet kell megoldanunk, amelyek során szabadon feltérképezhetjük a bejárható területeket, az akciójelenetek pedig minden képességünket igénybe veszik majd. 

A Sherlock Holmes: The Devil's Daughter megjelenése május 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi a véleményetek a fenti trailerről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)