Hirdetés

Silent Hill 3 felhívás

|

SilentHill becenevű olvasónk szeretne egy kis felhívást intézni felétek. "A Silent Hill 3 játék honosításához keresek olyan programozni tudó embert, aki a játék szövegét tartalmazó fájlhoz készítene egy packer/unpacker programot. A programnak fel kéne ismernie azt a speciális karakter sort, mely a szövegeket egymástól elválasztja, ezáltal megtudja jeleníteni az ezek közt található szöveget, és annak hosszát; illetve vissza tudja illeszteni a lefordított szöveget a fájlba. Segítőkész emberkék jelentkezését várom az alábbi e-mail címen: g.molnar5@chello.hu." Én még annyit tennék mindehhez hozzá, hogy amennyiben minőségi alkotás készül, természetesen helyet szorítunk neki a CD/DVD mellékletünkön és Gmiki oldalán is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)