Hirdetés

Siren in the Maelstrom a Too Human alkotóitól

|

A kanadai Silicon Knights újabb konzolos játékon dolgozik a Téléfilm Canada sajtóközleménye szerint.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a családomban gyakorlatilag mindenki perfekt francia, én sosem tudtam megbarátkozni a gallok nyelvével, így kénytelen vagyok a francia eredeti helyett egy angol kivonatra hagyatkozni.



Nos, a Téléfilm Canada nem kevesebb, 56 új projektet finanszíroz, amelyek között ugyanúgy megtalálhatóak honlapok és mobiltelefonra írt casual játékok, mint AAA-kategóriás konzolos címek. Ez utóbbiak közül is leginkább az Ontario állam és környéke szekcióban említett Silicon Knights projekt szúrt szemet. A klasszikussá nemesedett Blood Omen: Legacy of Kain, illetve a Friedrich Nietzsche filozófiájával, skandináv mitológiával és sci-fi elemekkel fűszerezett Too Human mögött álló csapat egy konzolos játékon dolgozik, melynek címe Siren in the Maelstrom.

Too Human



Hogy konkrétan mit keres a szirén az örvényben, egyelőre nem tudni, ahogy a támogatott platformok, a várható megjelenés ideje, továbbá minden egyéb részlet ismeretlen. Gyanítható, hogy nem a trilógiának tervezett Too Human folytatásáról van szó, lévén az említett alkotás nem aratott maradéktalan sikert sem a sajtó, sem a játékosok körében. Esetleg arról a titokzatos projektről lehet szó, ami a Segával közösen készül.

Too Human, és mások, amik most nem tartoznak ide

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)