Hirdetés

Skylanders Battlecast megjelenés - befutott az Activision kártyajátéka

|

Megérkezett mobilokra a free-to-play Skylanders Battlecast, amellyel az a nem titkolt szándéka az Activisionnak, hogy betör a gyűjtögetős kártyajátékok piacára.

Hirdetés

A Skylanders-franchise az Activision egyik - ha nem a - legnagyobb bevételi forrása, ezért valósulhat meg például a Skylanders Academy nevű TV-sorozat is, de természetesen a rajongók nem maradnak idén új játék nélkül sem. 

Az Activision ma bejelentette, hogy iOS-re, Androidra és Kindle-re elrajtolt a free-to-play tálalású gyűjtögetős kártyajátékuk, a Skylanders Battlecast. A műfaj többi tagjához hasonlóan a Battlecastban is az egységeket tartalmazó lapokkal vívhatjuk meg csatáinkat, a hivatalos közlemény alapján a PVP összecsapások mellett egyjátékos kampány is várja az érdeklődőket. Magától értetődő, hogy egyetlen Skylanders-cím sem lehet az, ami kézzel fogható elemek nélkül, a Battlecast esetében ezt a szerepet a kártyapakli tölti be. A használatuk nagyon egyszerű: a lapokat az okostelefonunkkal kell beolvasni, de akár a játékon belül is bővíthetjük a gyűjteményünket. Így működik mindez a gyakorlatban: 

Az alapfelhozatal 24 karakterkártyából áll, amit 22-kártyás Battle Pack és 8-kártyás Booster Pack csomagokkal egészíthetünk ki. Utóbbi lapok segítségével a már jól ismert karaktereket felruházhatjuk különböző varázslatokkal, felszerelésekkel és relikviákkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)