Hirdetés

Skywind - nemsokára kezdődik az alfa

|

A The Elder Scrolls III: Morrowind rajongói szeretnék átültetni a játékot a Skyrim motorjára, és egyelőre nagyon jól néz ki a dolog. Egy új trailert, és egy jól hangzó ígéretet kaptunk.

Hirdetés

A Skywind nem kicsit ambiciózus projekt. Átültetni a teljes Morrowindet a The Elder Scrolls V: Skyrim motorjára nagy feladat, de eddig úgy tűnik, hogy a fejlesztők szépen haladnak vele. A tegnap érkezett trailer szerint nem sokára mi is kipróbálhatjuk majd a játékot.

Sajnos több részletet nem osztottak meg velünk a publikus megjelenésről, de a leírás szerint nemsokára új infók várhatóak. A trailer ettől függetlenül nagyon jól néz ki, láthatjuk benne Morrowind néhány felújított területét, belső tereket, és felszereléseket. Ha tényleg minden olyan lesz, mint ígérik, jó eséllyel fogunk újra elveszni Morrowindben.

Figyeljétek a projekt Facebook oldalát, ha kíváncsiak vagytok a friss bejelentésekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)