Hirdetés

Sokan bele akarnak majd nézni a Baldur's Gate 3 mágikus tükrébe

|

Mackós frissítést kapott a Baldur's Gate 3, amit mostantól már Macen is játszhatunk.

Hirdetés

Mától egy harmadik platformon is elérhető a Larian szerepjátékának teljes változata. A maces kiadás hasonló utat járt be, mint a windowsos, azaz elég hosszú időt ölelt fel a korai hozzáféréses periódus, de ennek most már vége. Ez viszont azzal is jár, hogy az eddigi mentések mennek a kukába, éppúgy, mint PC-n.

A fejlesztők egyébként nem tréfáltak, amikor azt állították, hogy az új patch "nagy" lesz, a javított hibák leírása ugyanis megint meghaladja a Steam karakterszám-limitjét (talán nem ártana, ha a Valve változtatna ezen), így a Baldur's Gate 3 oldalára kell ellátogatnunk, ha a teljes listára kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Számos bugot kigyomlált a Larian, és a teljesítménnyel kapcsolatos panaszokat sem hagyta figyelmen kívül. Elvileg már simábban fut a játék a képfrissítésnek csúnyán odavágó, sűrűbben lakott városrészekben, különös tekintettel a 3. felvonásra.

Igazából ha "csak" ennyiből állna a tapasz, akkor is elégedettek lehetnénk, ám a stúdió engedett a közösség kívánságának, és elérhetővé tett egy mágikus tükröt (a táborban találjuk), ami elé állva bármikor átszabhatjuk karakterünk kinézetét. Bizonyos megkötések azért vannak, mert például a külalakot, a hangot, a névmást és a nether-régiót tetszés szerint módosíthatjuk, fajt, alfajt vagy testtípust nem válthatunk. Miként az origin karakterek, a pénzért felfogadható társak és a kifejlett illithidek is kivételt képeznek. Emellett azokat látható testi elváltozásokat sem tehetjük semmissé, amelyek a döntéseink következtében alakultak ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)