Hirdetés

Teljesen új Sonic játék készül

|

A Sonic játékokért felelős csapat fejese elárulta, hogy jelenleg egy teljesen új Sonic játékon dolgoznak.

Hirdetés

Most ünnepeli 25. évfordulóját a Sonic széria, miközben a Sonic film is készülődik. A Sonic Team fejlesztőcsapat vezérével, Takashi Iizuka-val készült interjú során elhangzott, hogy egy teljesen új Sonic játék van készülően.

"Jelenleg a Sonic Team csapatnál egy teljesen új játékon dolgozunk, emellett egy mozifilmen is, amiben a Sony Pictures aktívan részt vesz, és a Sonic Boom animációján is munkálkodunk. De ami a legfontosabb, az nem az, hogy 25 évet túlélt a széria, hanem hogy mennyi játék készült ezalatt. A célunk, hogy előálljunk valami újjal, és leküzdjük a nehézségeket."

Július 22-ére tűzték ki az évforduló megünneplését, amit a SXSW rendezvényen fognak levezényelni, ahol exkluzív betekintést engednek a Sonic széria jövőjébe.

Ti milyen új Sonic játéknak örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)