Hirdetés

Sorra lépnek le a Halo Infinite alkotói, van, aki a Netflixnél folytatja

|

Most épp az egész Halo franchise vezetője, Frank O'Connor dobbantott.

Hirdetés

Tavaly ősszel érkezett a hír, miszerint távozik a Microsofttól a Halo stúdiójának vezetője, Bonnie Ross, aki 15 évig állt a 343 Industries élén, és nem mellesleg a Microsoft egyik alelnöke is volt. Ezt követte Tom French multiplayer kreatív rendező kilépése tavaly decemberben, majd idén áprilisban Joseph Staten, a Halo Infinite rendezője is a távozás mezejére lépett. És nincs megállás, ma arról érkezett hír, hogy ebben a hónapban az egész Halo franchise vezetője, Frank O'Connor is lelépett a Microsofttól.

Év elején kaptak szárnyra azok a pletykák, melyek szerint a 343 Industries dolgozóinak egyharmadát elbocsátották, a csapat már csak multiplayer frissítéseken dolgozhat, a következő nagy Halo-játékot egyáltalán nem ők fogják készíteni. A stúdió erre egy meglehetősen szűkszavú közleménnyel reagált.

Hirdetés

Szintén friss hír, hogy már meg is van a korábban említett Joseph Staten új munkahelye: a Netflixnél fog dolgozni kreatív rendezőként, egy teljesen új AAA-játékot fog itt készíteni. Az új IP egy multiplatform cím lesz, de ennél többet egyelőre nem árult el róla Staten - valószínűleg még csak a fejlesztés nagyon korai szakaszánál járhatnak, szóval a nagy leleplezésre még biztosan várni kell.

De talán ennél is érdekesebb kérdés az, hogy milyen jövő vár a 343 Industriesra azt követően, hogy gyakorlatilag sorra távoznak onnan a stúdió legfontosabb emberei. Ennek tükrében már korántsem tűnnek olyan hihetetlennek az év elején kezdődő pletykák.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)