Hirdetés

Spellbreak - új traileren a fantasy battle royale játék

|

A Spellbreak fejlesztői egy új videón mutatják be a játékuk pre-alpha változatát, akinek pedig megjött a kedve, akár tesztelőnek is jelentkezhet.

Hirdetés

Mostanra már kellően elrugaszkodott a battle royale műfaj a népszerűségi versenyben, szóval eljött az ideje, hogy a fejlesztők következő generációja is megpróbálkozzon a trónköveteléssel. Az új jövevények közül mindenképpen említésre méltó a Proletariat műhelyében készülő Spellbreak, amely egy fantasy világba helyezi el a jól ismert játékmódot.

Hirdetés

A fejlesztők állítása szerint a játékban "eposzi méretű mágikus csatákban" vehetünk majd részt, valamint azt is kiemelték, hogy különféle varázslatok kombinálásával és craftolással kerekedhetünk felül az ellenfeleinken. A játékhoz most megjelent egy új trailer, amelyben a pre-alpha verzióba nézhetünk bele:

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor látogassatok el erre az oldalra, ahol ti magatok is jelentkezhettek a játék pre-alpha tesztjére.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)