Hirdetés

Tudod milyen érzés kocsival elakadni Csernobilban?

|

A Spintires új DLC-jében az út és a visszapillantó mellett érdemes lesz figyelni a Geiger-Müller számlálót is.

Hirdetés

A Spintires már eddig is olyan terepekre kalauzolta a játékosokat, amelyek tökéletes reflexeket és problémamegoldó-képességet igényeltek, ezúttal azonban a sárnál sokkal nagyobb veszély leselkedik a járműveinkre. Az Oovee Games egy rövid ízelítővel adta tudtunkra, hogy a Spintires következő DLC-je Csernobilra fókuszál majd, a hírhedt ukrajnai helyszínt pedig két vadonatúj gépszörnnyel (B-157, B-505) fedezhetjük fel. 

Hirdetés

A szokásos műszerek mellett ezúttal kapunk egy extra eszközt is: a Geiger-Müller-számlálóval a sugárzás szintjét mérhetjük, így a feladatunk az, hogy megkeressük a kijelölt fakitermelési helyeket anélkül, hogy járművünk túl nagy károsodást szenvedne.

A Chernobyl DLC megjelenéséről egyelőre annyit tudni, hogy hamarosan jön, így a széria kedvelőinek érdemes lesz a közeljövőben figyelni a híreket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)