-

Star Trek: The Game - nem egy gagyi adaptáció lesz

|

A Paramount nyomatékosítani szeretné, hogy az áprilisban érkező Star Trek játék fejlesztésénél nem követtek el olyan hibákat, amiket más adaptációknál láthatunk.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Chavalier kollégával már nagyon várjuk a Star Trek: The Game-et, ami az eddig látott videók és képek alapján nem csak a hangulata miatt lesz kiemelkedő.

Hirdetés

Brian Miller, a Paramount illetékese szeretné megnyugtatni a játékosok tapasztalt közösségét, hogy a Star Trek játék fejlesztői tanultak mások hibáiból, és eszük ágában sincs elkövetni azokat.

,,Az volt a célunk, hogy a lehető legautentikusabb Star Trek játékot készítsük el. Nem egy licencelt játékról van szó - mi finanszírozzuk és mi magunk csináljuk. Egy hagyományos licencelt játéknál van egy licencelő, aki ad valamennyi pénzt, hogy elkészítsd a játékot. Ez a játék házon belül készül, és az első naptól fogva a Paramount Pictures pénzeli." - mondta Miller.

A fejlesztést egyébként a The Darkness 2-ért is felelős Digital Extremes végzi, a forgalmazó pedig a Namco Bandai lesz. Miller úgy gondolja, sikerült megtalálniuk a megfelelő formulát, kiszűrniük a leggyakoribb és legégetőbb hibákat:

,,Három dologra vezettük vissza [az adaptációk sikertelenségét] - az egyik az volt, hogy [a fejlesztők] nem kaptak elég időt. Emellett szerettünk volna megbizonyosodni arról, hogy elég pénzt szánunk rá. A lehető legjobb partnerekkel dolgozunk. Nem utolsó sorban biztosak akartunk lenni abban, hogy azok az emberek, akik életre keltették a céget, azok az elmék dolgoznak a játékon is."

Súlyos szavak ezek, amik kőkeményen visszaüthetnek, de legyünk inkább optimisták, és higgyük el, amit Miller úr mond. A Star Trek: The Game április 26-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, és egy hátulnézetes, fedezék alapú kooperatív lövölde lesz. Szeretjük a kooperatív lövöldéket errefelé.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!