Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - nézd meg a kampány első fél óráját

|

Ha valakit jobban érdekel a Star Wars Battlefront 2 kampánya, mint a multiplayere, az most megnézheti az első két küldetést és eldöntheti. hogy tetszik-e neki.

Hirdetés

Megérkeztek a Star Wars Battlefront 2 első tesztjei és nincs mindenki elalélva a DICE munkájától, sokan a fejlődési rendszert is bírálták. Azt, amely a játékosoknál is kicsapta minap a biztosítékot és ami miatt a fejlesztőcsapatnak azonnal lépnie kellett, mert elmosta volna őket a népharag.

Hirdetés

A mi Star Wars Battlefront 2 tesztünk szerint a játék ezúttal sem virít nagyot az egyjátékos mód kapcsán, rövidke kampányra számíthat az, aki emiatt fizetne be a mókára. Persze ha a saját szemetekkel szeretnétek megbizonyosodni róla, hogy milyen a sztori kibontása, akkor az alábbi videóval minden további nélkül megtehetitek, ugyanis az első két küldetést mutatja be. Persze nem árulunk el semmit róla, ha nem féltek a spoilerektől, akkor kattintsatok egy Erőset:  

A Star Wars Battlefront 2 november 17-én válik elérhetővé PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a megjelenéshez pedig érkezett egy kiváló élőszereplős trailer is. Nézzétek meg, ha esetleg kimaradt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)