Hirdetés

Star Wars: Episode VII - megvannak a szereplők

|

Pillanatokkal ezelőtt érkezett a Star Wars: Episode VII stábjának hivatalos névsora, érezzetek, ne töprengjetek a továbbolvasást illetően!

Hirdetés

Végre felfedték a Star Wars: Episode VII hivatalos stábjának névsorát, így befejeződhetnek a találgatások. Legalábbis egy részük.

Ahogy korábban sejtettük, a nagy öregek visszatérnek, így ismét kedvenc karaktereink bőrébe bújik Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, és Kenny Baker. No de kik alakítják majd az új hősöket? J. J. Abrams (nagyon okosan) olyan lépésre szánta el magát, amit korábban George Lucas is meglépett az eredeti trilógia esetén, ugyanis ismert arcok helyett kevésbé híreseket választott a főbb szerepekre: ők John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac és Domhnall Gleeson (mai Star Wars vs Harry Potter videónk után külön poén, hogy Gleeson a Potter filmekben is szerepelt már). Kíváncsian várjuk, a fiatal színészeknek vajon sikerül-e beváltaniuk a hozzájuk fűzött reményeket. Rajtuk kívül szerepelni fog még Andy Serkis, a Gyűrűk Ura filmek Gollamja, és a nemrég 85. születésnapját ünneplő Max von Sydow is, arról viszont sajnos nem érkezett információ, vajon ki kit alakít az újak közül.

"Izgatottak vagyunk, hogy végre felfedhetjük a Csillagok Háborúja hetedik részének stáblistáját. Egyszerre izgalmas és szürreális látni, ahogy az eredeti stábtagok ezekkel az új, briliáns előadókkal együtt keltik életre ezt a világot. Pár hét múlva megkezdjük a forgatást, és mindenki a legjobbat fogja kihozni magából, hogy a rajongók büszkék lehessenek" - mondta a rendező Abrams. A zenét pedig ismét John Williams szerzi, szóval minden összeállt egy jó kis Star Wars filmhez. Már csak az a kérdés, vajon ki lesz a főgonosz? Premier 2015. december 18-án, addig is az Erő legyen velünk, és a készítőkkel is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)